Kaarsen maken

Partners

Partners zijn er voor u

Een website kan niet groeien en bestaan zonder bezoekers en partners. Ook voor mijn websites zijn link partners belangrijk.
Het verheugd me daarom dat u mijn website bezoekt. Uit eigen ondervinding maak ik de teksten in de hoop dat ze u verder helpen met je nieuwe hobby “kaarsen maken
De meest interessante websites die sterk overeenkomen met kaarsen zijn hier vermeld. Dagelijks ben ik op zoek naar andere websites en partners die een link willen ruilen of eventueel een advertentie willen plaatsen.

Partners en links

Bespaar Energie
“Milieu, eco en energiebesparing zijn geen versobering, onze eco-lifestyle is juist verrijkend. Het bespaart geld, tijd, biedt geweldige geestelijke uitdaging en geeft veel energie. Laat je inspireren en ervaar de energieboost!”

SEO Analyse
Een SEO analyse en zoekmachine optimalisatie advies is een goede basis voor een uitgebreide zoekmachine optimalisatie campagne om hoog in Google te worden gepositioneerd.

123 Webgids
De allerbeste links in een totaal overzicht en verdeeld in handige rubrieken. Auto en verkeer, Computers en Internet, Online winkelen, enz … Het is allemaal overzichtelijk gerangschikt en onmisbaar.

Rienda.nl
Rienda is een online hobbyshop waar je een groot assortiment vind aan artikelen en benodigdheden voor het uitoefenen van je hobby. Glas, mozaiek, poppen onderdelen en natuurlijk ook alles om zelf kaarsen te maken. Men levert in Nederland en België

Zoek-een-vakantie.nl
Het online startpunt voor al jouw vakanties en reizen! Op deze website tref je vele vakantie websites aan die op hun beurt ook weer vol reisaanbiedingen en reisinformatie staan. Alle vakantie websites zijn overzichtelijk binnen een bepaalde categorie en/of onderwerp gerangschikt. Sportievelingen kunnen terecht bij het aanbod golfreizen, fietsvakanties, wintersportvakanties en wandelvakanties. Avonturiers kunnen hun gewenste vakantie vinden bij de categorieën verre reizen, treinreizen of excursiereizen. Liever meer een ontspannen vakantie? Bekijk dan eens de categorieën strandvakanties, zomervakantie of familievakanties. Kortom, bij ons op de website vind je elke type vakantie.

Het Nieuwe Licht
Groothandel in kaarsenmakersbenodigdheden. Via de webshop kunnen particulieren, scholen, verenigingen, clubs en iedereen die zich bezighoud met zelf kaarsen maken, hun producten bestellen.

Kaarsen.Links.nl
Overzichtelijke website verdeeld in categorieën zoals kaarsen kopen, grondstoffen, kaarsen benodigdheden, kaarsenmakerijen en nog veel meer info voor de hobby kaarsenmaker

Kaarsen bij Kaars & Sfeer
Een kaarsenwinkel met een ruim assortiment Bolsius en Gouda kaarsen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij deze online kaarsenwinkel

Webwinkel starten

Grondstoffen voor kaarsen zoals paraffine, stearine en andere benodighdheden kan je aankopen bij de volgende handelaars :
De BanierGildewerk, Prayon, De Gouden Pluim, Het Nieuwe Licht
Bent uzelf een handelaar of kan u een website aanbevelen, contacteer mij dan vrijblijvend.

Graag nodig ik u uit voor een bezoek aan mijn andere informatieve website
– Ontdek Gran Canaria. meer info … en Mechelen op zijn Best … meer info …

Partners en Kaarsen makenSchrijf je graag een reactie of heb je een suggestie, dan hoor ik het graag van u. U kan het contactformulier invullen zodat ik je snel kan beantwoorden.
Alle reacties zijn ook welkom op de Facebook en Twitter pagina’s.

Geef je me graag een dankwoordje of je vertrouwen, dan is een “vind ik leuk” op de Facebook pagina en “Volgen” op de Twitter pagina steeds welkom. Hoe meer volgers, hoe meer informatie we kunnen uitwisselen onder elkaar.

 

Alvast mijn dank voor uw vertrouwen.

Eddy Verschueren